StyRa Balkongmarkis

Balkongmarkis B260

Förändra balkongen till en skuggig och trivsam uteplats med en balkongmarkis, en kompakt fallarmsmarkis speciellt utvecklad för inbyggda balkonger. Fallarmar med justerbar fjäderspänning för optimal dukspänning. Robusta stödben möjliggör en flexibel montering utan hål i fasaden.
DIMENSIONER (m) B260 B560
Armutfall 0,8 m 0,6-2,2 m
Max bredd 4,0 m 4,0 m
Max höjd (ben) 2,5 m

Balkongmarkis StyRa B260

Manövrering Invändig manövrering med polyesterband, vevbox, vev eller motor. Motorn kan kompletteras med automatiska styrningar, t ex fjärrkontroll eller sol- och vindautomatik. Montering Markisen monteras enkelt med robusta stödben som fästs mellan golv och tak, utan håltagning i fasaden.

Fallarmar

Armprofiler är tillverkade av strängpressat aluminium och armkomponenter av press- gjutet zink. Fallarmar med justerbar spänning för optimal dukspänning. Vindsäkrade fallarmar rekommenderas om markisen kommer att utsättas för hård vind. Markisduk Välj från en bred kollektion med allt från enfärgade till randiga vävar. Markisstativ Markisstativet med detaljer finns som standard i 3 färger: Vitt, Grått och Svart med struktur. Med något längre leveranstid kan man få stativet i ytterligare 10 färger, matchade för att passa ihop med de vanligast förekommande husfärger och fasader.

Lämna ett svar