StyRa Terassmarkis

StyRa terrassmarkiser DUO/T220 /T400-Serie/T580/T720

T220 markiserna är speciellt utvecklade för den lilla terrassen eller balkongen med alla de egenskaper som utmärkt våra markiser genom åren med hög kvalitet och lång hållbarhet. Den nya designen på markisens armar tillsammans med Dyneema®-band över knäleder ger en dukspänning utöver det vanliga!

T420 är vår mest sålda markis .

Styra T220 och T240

T220 är en öppen markis i kompaktutfö- rande. Detta är instegsmarkisen i vår nya 200 serie. T240 är en öppen, kompakt markis i de- signutförande. Tillval På båda modellerna i serien kan man välja till takprofil.

Manövrering & Montering

Manövrering Markisen manövreras med utvändig vev som standard. Som tillval finns utvändig eller invändig manövering med motor. Vid motordrift går det att komplettera med automatiska styrningar, till exempel fjärrkontroll eller sol- och vindautomatik. Montering Monteras enkelt direkt på vägg eller i tak. Tillval På båda modellerna i serien kan man välja till takprofil.

Tillval

Tillval På båda modellerna i serien kan man välja till takprofil. Markisduk Du har en rad akryldukar med utomordentlig ljus och väderbeständighet att välja mellan. Välj från en bred kollektion med allt från enfärgade till randiga vävar. Markisstativ Markisstativet med detaljer finns som standard i 3 färger: Vitt, Grått och Svart med struktur. Med något längre leve- ranstid kan man få stativet i ytterligare 10 färger, matchade för att passa ihop med de vanligast förekommande husfärger och fasader. Tillval På modellerna i serien kan man välja till takprofil.

Comments are closed.