StyRa Rullgardiner

Klassisk rullgardin i hög kvalité Basic är en instegsrullgardin i StyRa’s sortiment. En billigare rullgardin med 10 utvalda vävar, varav 4 är mörkläggande. Rullgardin Basic görs som alla våra andra rullgardiner exakt enl. det mått som beställs. Gardinen går endast att få med vita profiler och med vitt kedjereglage samt med en dold bottenlist. StyRas Favoritfördelar Snygg design Alltid måttanpassad 10st kvalitetsvävar att välja bland
RULLGARDIN I MODERN DESIGN En smart rullgardinsmodell som passar till alla fönster. Den snygga designen gör att den passar likväl till ditt hem som på kontoret/arbetsplatsen. Gardinen kan fås med eller utan täckande kassett över rullen. DUO-gardinen är inte avsedd för mörkläggning, välj då istället en av StyRa’s övriga rullgardinsmodeller (S, M eller L). Profilfärger finns i vitt, svart och grått. Kassett finns endast i vitt utförande. StyRas Favoritfördelar Snygg modern design Passar även fint istället för traditionella gardiner Många olika vävar att välja mellan. DUO-Gardinen är ett vackert solskydd och insynsskydd
Rullgardin L En stilig rullgardin för dina större fönster. För fönster upp till 4m bredd En rejäl rullgardin som passar till dina större fönster. Den snygga designen gör att den passar likväl i ditt hem som på kontoret/arbetsplatsen. Formspråket är den samma som på våra mindre modeller. Profilfärger finns i vitt, svart och grått. Kassett och mörkläggningsskenor finns endast i vitt utförande. StyRas Favoritfördelar Snygg och diskret design Många olika reglagealternativ Stilig rullgardin för de riktigt stora fönstren Hundratals vävar i olika kvalitéer att välja mellan Rullgardin är inte bara en mörkläggning. Den passar även bra som insynsskydd eller varför inte som bländningsskydd till TV eller kontorsrummet.
Rullgardin M För fönster upp till 3m bredd En riktig kvalitetsrullgardin i snygg design. Rullgardin M passar i de flesta medelstora till stora fönster, såväl i hemmet som på kontoret/arbetsplatsen. Profilfärger finns i vitt, svart och grått. Kassett och mörkläggningsskenor finns endast i vitt utförande. StyRas Favoritfördelar Snygg och diskret design Många olika reglagealternativ Hundratals vävar i olika kvalitéer att välja mellan Rullgardin är inte bara en mörkläggning. Den passar även bra som insynsskydd eller varför inte som bländningsskydd till TV eller kontorsrummet.
Rullgardin S Fönster upp till 1,8m bredd En riktig kvalitetsrullgardin i snygg design. Rullgardin S passar i de flesta små till medelstora fönster, såväl i hemmet som på kontoret/arbetsplatsen. Profilfärger finns i vitt, svart och grått. Kassett och mörkläggningsskenor finns endast i vitt utförande. StyRas Favoritfördelar Liten och diskret design Hundratals vävar i olika kvalitéer att välja mellan Rullgardin är inte bara en mörkläggning. Den passar även bra som insynsskydd eller varför inte som bländningsskydd till TV eller kontorsrummet.

Comments are closed.